Contact

Contact informatie

Ontdek de voordelen van SECURFOL

Om zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn staan op deze pagina de meest gestelde vragen en kunt u ons ook een specifieke vraag sturen. Voor prijsindicaties voor uw specifieke situatie vragen we u om zo veel mogelijk details te sturen. Denk hierbij aan de (grove) maatvoering van uw ramen en de bereikbaarheid van de ramen.

Veel gestelde vragen

We onderscheiden drie typen folie: zonwerende-, privacy/design- en veiligheidsfolie. Onder elk type vallen weer meerdere soorten folie. De soorten verschillen van elkaar door bijvoorbeeld de mate van warmtewering, de mate waarin je er door heen kijkt, de kleur, etc.

SECURFOL omvat meer dan 100 verschillende soorten folie. Ze variëren in kleur, dikte, patroon en spiegelen. De werking van het folie hangt weer af van deze aspecten.

Afhankelijk van het type folie en van de locatie waar het moet komen te hangen kan deze prijs sterk variëren. Wij komen graag vrijblijvend naar uw locatie op een offerte op te stellen. We bekijken uw situatie, wensen en benodigdheden en zullen op basis hiervan een passend aanbod maken.